زندگی نامه
آقای دکتر منصور رستمی در سال 1345هجری شمسی در خانواده ای متدین، مذهبی و دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در شهرستان اسلام آباد غرب دیده به جهان گشود. دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در زادگاه خویش با موفقیت سپری کرد. مدت پنج سال در جبهه ی جنگ تحمیلی حضور فعال داشت. در پی تشویق خانواده و علاقه خویش به فراگیری علوم دینی در سال 1367 وارد حوزه علمیه اسلام آباد غرب گردید، در مدت دو سال ادبیات عرب و منطق و علم کلام به اتمام رساند و از محضر بزرگان آن دیار مانند فقیه هنرمند آیت الله سید مرتضی نجومی کرمانشاهی و آیت الله حاج مجتبی حاج آخوند بهره ها برد. از سوی دیگر به شوق زیارت و هم جواری با بارگاه کریمه اهل البیت حضرت معصومه سلام علیها رهسپار حوزه علمیه قم گردید و از نخستینروزهای ورود با تلاش و کوشش فراوان به تحصیل پرداخت. پس از گذراندن سطوح عالی در سال 1376 به حلقه دروس خارج راه یافت. وی در ایام تحصیل حورزوی در قم از محضر بزرگانی چون آیت الله جوادی آملی تفسیر، آیت الله صالحی اصول فقه، آیت الله اعتمادی فقه، آیت الله خزائلی نهج البلاغه، حضرت آیت الله مؤیدی قمی خارج خمس، آیت الله سید احمد خاتمی خارج صلوه، حجت الاسلام اسدی تمهید القواعد، تطهیر الاعراق و بخشی از اسفار اربعه، حجت الاسلام حسینی آملی فصوص الحکم و دیگر ستارگان درخشان حوزه علمیه قم کسب فیض کرد.
دکتر رستمی در کنار تحصیل دروس حوزوی از تحصیلات دانشگاهی غافل نماند و در رشته الهیات و معارف اسلامی در مقطع کارشناسی از دانشگاه رازی کرمانشاه فارغ التحصیل گردید و سبس در ادامه ی تحصیل در رشته ی فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد در محضر استاد دکتر سید هاشم گلستانی و استاد دکتر مهدی دهباشی بهر ها برد و در سال 1387از دانشگاه جامع فارغ التحصیل گردید . و با موفقیت از پایان نامه خویش با عنوان "مبانی عرفان نظری بر اساس مقدمه ی قیصری "دفاع کرد. پایان نامه ی استاد حایز درجه عالی شد.
استاد پس از مدت ها تحصیل برای تدریس عازم دانشگاه قشم گردید. بیش از ده سال در جزیره قشم به فعالیت علمی، فرهنگی و آموزشی پرداخت و سپس برای تکمیل تحصیلات به حوزه ی علمیه قم برگشت. سپس در آزمون دکتری شرکت نمود و با احراز رتبه ی اول دکترای فلسفه توفیق یافت تا تحصیلات خود را کمال بخشد.و از رساله ی دکتری خود با عنوان «تبیین مبانی و اصول بنیادین آیین یارسان (اهل حق) و نقد آن بر اساس حکمت متعالیه» دفاع کرد و این رساله حایز درجه عالی شناخته شد. وی درطول حیات علمی خود نگارش و پژوهش پرداخته است و آثاری از قبیل :
1- "باقیات و صالحات "2-"فلسفه نهضت امام حسین علیه السلام" در دوجلد 3- بیامبر اعظم الگوی بشریت 4-ترنم عشق 5-الهیات ترجمه وشرح تجرید الاعتقاد شیخ طوسی 6-فلسفه بیدایش آیین یارستان (اهل حق)جلد1 7-امامت از دید گاه منابع شیعه واهل سنت 8 . باز شناسی آیین یارسان جلد2. 9. ظهور دوره ی حقیقت از نگان کلام یارسان. 10- آیینه ی عشق(زندگی نامه پهلوان شهید سردارحاج حامد یعقوب نژاد). 11. حماسه ی عشق(گذری بر زندگی نامه ی شهید داریوش ریزوندی)12 - یادگار ماندگار ، 13 زکات سرمایه ی برکات، و بیش از ده مقاله در باره ی فلسفه و کلام وعرفان و ادیان و مذاهب و تاریخ اسلام را به رشته تحریر در آورده است.